Inschrijving TaalStaal 2024 is gesloten

Vanaf 13 mei kun je je niet meer via deze site inschrijven voor TaalStaal 2024.

Mocht je alsnog geïnteresseerd zijn om a.s. vrijdag aanwezig te zijn, stuur dan een bericht naar congres@taalstaal.nl

Tijdens het middagprogramma is er de keuze tussen de drie lezingen in de grote zaal of drie lezingen in de kleine zaal. Vanwege de afstand tussen de zalen is wisselen tussentijds niet mogelijk.

Het is voor alle deelnemers mogelijk om de posterstands te bezoeken. Dat kan in de ochtend- en middagpauzes en tijdens de lunch.

Kosten en betaling
Medewerkers van Auris, Kentalis, NSDSK en Pento

Het tarief medewerkers van Pento, NSDSK, Kentalis en Auris is €280,- per persoon. De kosten worden achteraf in rekening gebracht bij de organisaties. Let op dat je, indien van toepassing, duidelijk de kostenplaats noteert van je organisatie. Alleen dan kan je factuur bij je werkgever verwerkt worden. Mail naar congres@taalstaal.nl 

Reguliere deelnemers

De kosten zijn € 280,- per persoon.

Je ontvangt een factuur, waarmee je de kosten eventueel kunt declareren bij bijvoorbeeld je werkgever. Geef duidelijk aan wat het adres is voor de factuur en vermeld eventueel een kostenplaats of code. Stuur een e-mail naar congres@taalstaal.nl.

Studenten

Het studententarief is € 60,- .
Je ontvangt een factuur, waarmee je de kosten eventueel kunt declareren. Stuur een e-mail naar congres@taalstaal.nl.

Accreditatie en bewijs van deelname
Er wordt accreditatie aangevraagd voor logopedisten. Het is belangrijk dat logopedisten bij de inschrijving het nummer van hun kwaliteitsregister opgeven. Alleen op die manier kan TaalStaal je aanwezigheid registreren.

Alle deelnemers kunnen een deelnamebewijs ontvangen, waarop het aantal studiebelastingsuren staat vermeld. Daarmee kunnen ook andere beroepsgroepen dit congres voor hun registratie benutten.

Heb je vragen over de toegang en de inschrijving, neem dan contact op met congres@taalstaal.nl

Annuleren

Het is niet meer mogelijk om kosteloos te annuleren.  Kun je onverhoopt toch niet komen? Geef je afwezigheid dan door aan de organisatie via een e-mail aan congres@taalstaal.nl. Heb je een vervanger voor jou gevonden? Geef dan de gegevens van die vervanger door, inclusief werkplek, kostenplaats, dieetwensen en eventueel het nummer van het kwaliteitsregister voor logopedisten. Het omzetten van jouw inschrijving naar iemand anders is kosteloos.

Contact

Neem contact op met de organisatie van het TaalStaal congres via: congres@taalstaal.nl

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De organisatie