Inschrijving TaalStaal 2024 is gestart 

Het is zover: je kunt je hier inschrijven voor TaalStaal 2024.

Je kunt voor het middagprogramma kiezen tussen de drie lezingen in de grote zaal of drie lezingen in de kleine zaal. Vanwege de afstand tussen de zalen is wisselen tussentijds niet mogelijk.

Als de kleine zaal is volgeboekt, word je ingedeeld bij de grote zaal. Op het inschrijfformulier staat in dat geval geen keuzemogelijkheid meer.

Het is voor iedereen mogelijk om de posterstands te bezoeken. Dat kan in de ochtend- en middagpauzes en tijdens de lunch.

Kosten en betaling
Er zijn inschrijfformulieren om je op te geven, kies het juiste formulier:

Medewerkers van Auris, Kentalis, NSDSK en Pento

Het tarief medewerkers van Pento, NSDSK, Kentalis en Auris is €280,- per persoon. De kosten worden achteraf in rekening gebracht bij de organisaties. Let op dat je, indien van toepassing, duidelijk de kostenplaats noteert van je organisatie. Alleen dan kan je factuur bij je werkgever verwerkt worden. Naar het formulier >

Reguliere deelnemers

De kosten zijn € 280,- per persoon.

Je betaalt bij inschrijving via iDEAL of met creditcard. Je ontvangt een factuur, waarmee je de kosten eventueel kunt declareren bij bijvoorbeeld je werkgever. Geef duidelijk aan wat het adres is voor de factuur en vermeld eventueel een kostenplaats of code.  Naar het formulier >

Studenten

Het studententarief is € 60,- . Studenten kunnen hun collegekaart uploaden om gebruik te kunnen maken van het studententarief.
Je betaalt bij inschrijving via iDEAL of met creditcard. Je ontvangt een factuur, waarmee je de kosten eventueel kunt declareren. Naar het formulier >

Accreditatie en bewijs van deelname
Er wordt accreditatie aangevraagd voor logopedisten. Het is belangrijk dat logopedisten bij de inschrijving het nummer van hun kwaliteitsregister opgeven. Alleen op die manier kan TaalStaal je aanwezigheid registreren.

Alle deelnemers kunnen een deelnamebewijs ontvangen, waarop het aantal studiebelastingsuren staat vermeld. Daarmee kunnen ook andere beroepsgroepen dit congres voor hun registratie benutten.

Heb je vragen over de toegang en de inschrijving, neem dan contact op met congres@taalstaal.nl

Contact

Neem contact op met de organisatie van het TaalStaal congres via: congres@taalstaal.nl

Kaartverkoop:

> Medewerkers van Auris, Kentalis, NSDSK en Pento

> Reguliere deelnemers

> Studenten

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De organisatie