TERUG NAAR NIEUWS

Inschrijving TaalStaal 2024 is gestart

Geplaatst op: 07-03-2024

Het is zover: je kunt je inschrijven voor TaalStaal 2024. Schrijf je via deze link in.

Je kunt voor het middagprogramma kiezen tussen de drie lezingen in de grote zaal of drie lezingen in de kleine zaal. Vanwege de afstand tussen de zalen is wisselen tussentijds niet mogelijk.

Als de kleine zaal is volgeboekt, word je ingedeeld bij de grote zaal. Op het inschrijfformulier staat in dat geval geen keuzemogelijkheid meer.

Het is voor iedereen mogelijk om de posterstands te bezoeken. Dat kan in de ochtend- en middagpauzes en tijdens de lunch.

Kosten en betaling
De kosten zijn € 280,- per persoon, het studententarief is € 60,- . Studenten kunnen hun collegekaart uploaden om gebruik te kunnen maken van het studententarief.

Voor medewerkers van Pento, NSDSK, Kentalis en Auris worden de kosten achteraf in rekening gebracht bij hun werkgever. Let op dat je, indien van toepassing, duidelijk de kostenplaats noteert van je organisatie. Alleen dan kan je factuur bij je werkgever verwerkt worden.

Werk je niet bij een van deze vier organisaties, dan betaal je bij inschrijving via iDEAL of met creditcard. Je ontvangt een factuur, waarmee je de kosten eventueel kunt declareren bij bijvoorbeeld je werkgever. Geef duidelijk aan wat het adres is voor de factuur en vermeld eventueel een kostenplaats of code.

Accreditatie en bewijs van deelname
Er wordt accreditatie aangevraagd voor logopedisten. Het is belangrijk dat logopedisten bij de inschrijving het nummer van hun kwaliteitsregister opgeven. Alleen op die manier kan TaalStaal je aanwezigheid registreren.

Alle deelnemers kunnen een deelnamebewijs ontvangen, waarop het aantal studiebelastingsuren staat vermeld. Daarmee kunnen ook andere beroepsgroepen dit congres voor hun registratie benutten.

Catering
Gedurende de hele dag kun je koffie/thee/water en frisdrank krijgen. Het NBC Congrescentrum verzorgt een vegetarische lunch. Je kunt aangeven of je veganistisch eet. Vergeet niet eventuele allergieën te vermelden.

We hopen op een mooie opkomst op 17 mei!

Meer nieuws

TaalStaal 2020

Bezoek de posterpresentaties op Taalstaal

Laat je op Taalstaal 2024 inspireren door de wetenschappers die hun onderzoek presenteren met een poster. Ongeveer vijftien onderzoekers staan bij hun poster en gaan graag met je in gesprek. Kom van alles te weten over recente wetenschappelijke onderzoeken over TOS en meertaligheid.  Bijvoorbeeld over de voorlopige versie van een nieuwe manier van signaleren. Of […]

LEES BERICHT

Middagprogramma: diagnostiek, taalvaardigheid en onderwijs

Het middagprogramma van TaalStaal is verdeeld over twee zalen. In zowel de grote zaal als in de kleine zaal in het NBC staan drie lezingen geprogrammeerd. Het programma in de grote zaal gaat over diagnostiek van meertalige kinderen met TOS en over het effect van gemixt taalaanbod op de taalvaardigheid van deze kinderen.  De lezingen […]

LEES BERICHT

De organisatie