TaalStaal is een wetenschappelijk congres voor professionals en onderzoekers. De taalontwikkelingsstoornis (TOS) staat centraal op dit congres. TaalStaal stelt recente internationale en Nederlandse onderzoeksresultaten beschikbaar voor de dagelijkse praktijk. Vooraanstaande sprekers uit binnen- en buitenland presenteren hun veelbetekenend onderzoek. TaalStaal biedt nieuwe, inspirerende inzichten en bewezen toepassingen. Hiermee levert TaalStaal een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de dagelijkse praktijk.

Voor wie?
TaalStaal is bestemd voor een brede groep professionals, waaronder leraren, logopedisten, ambulant behandelaars in gezinnen, pedagogisch begeleiders, ambulant dienstverleners, intern begeleiders, gedragsdeskundigen, linguïsten, (jeugd)artsen en andere professionals die met TOS te maken hebben.

TaalStaal organisatie
De organisatie is in handen van vier expertiseorganisaties: Pento, NSDSK, Kentalis en Auris. Deze organisaties leveren zorg en speciaal onderwijs aan mensen die doof of slechthorend zijn of een taalontwikkelingsstoornis hebben. Zij werken, onder andere voor de organisatie van TaalStaal, nauw samen met de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht.

Accreditatie
Net als vorige edities was ook TaalStaal 2020 geaccrediteerd voor logopedisten.

Kosten 
De kosten voor deelname aan dit congres zijn € 195,-. Voor studenten geldt er een gereduceerd tarief van € 50,-.

Contact

Neem contact op met de organisatie van het TaalStaal congres via: congres@taalstaal.nl

TaalStaal nieuws in je inbox ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Partners van TaalStaal:

 

Uitgeverij Pica partner van TaalStaal

Vakblad Vroeg partner van TaalStaal

De organisatie