Inschrijven TaalStaal 2024

Via dit formulier kun je je inschrijven voor TaalStaal, dat op 17 mei plaatsvindt. Je ontvangt geen ticket voor dit congres. Bewaar je bevestiging van inschrijving in je e-mail.

Kosten en betaling 
De kosten zijn € 280,- per persoon.
Ben je medewerker van Pento, NSDSK, Kentalis en Auris, dan worden de kosten achteraf in rekening gebracht bij je werkgever. Je hoeft de kosten dus niet voor te schieten. Let op dat je, indien van toepassing, duidelijk de kostenplaats noteert van je organisatie. Alleen dan kan je factuur bij je werkgever verwerkt worden.

Keuzeprogramma
Je kunt voor het middagprogramma kiezen tussen de drie lezingen in de grote zaal of drie lezingen in de kleine zaal. Vanwege de afstand tussen de zalen is wisselen tussentijds niet mogelijk.
Als de kleine zaal is volgeboekt, word je ingedeeld bij de grote zaal. Op het inschrijfformulier staat in dat geval geen keuzemogelijkheid meer.

Het is voor iedereen mogelijk om de posterstands te bezoeken. Dat kan in de ochtend- en middagpauzes en tijdens de lunch.

Inhoud programma 1:

  • dr. Petra Bos, Vrije Universiteit: Uitdagingen en perspectieven bij het vaststellen van een TOS bij meertalige kinderen
  • Charlotte Mostaert MSc, Thomas More Universiteit: Meertalige kinderen met TOS: van protocol tot praktijk bij 5-8-jarigen; stappen tot een betrouwbare diagnose
  • dr. Merel van Witteloostujn, Universiteit Utrecht: CALM-project: Mixen van talen door ouders:  het verband met taaluitkomsen van kinderen met TOS

Inhoud programma 2:

  • dr. Kirsten Schraeyen, Thomas More Universiteit: Taalvaardigheid in diversiteit, Ondersteuning van leerlingen met nood aan taalsteun
  • Lisa Verbeek, Kentalis: Ontluikende geletterdheid bij tweetalige kinderen met TOS (promovendus)
  • dr. Elena Tribushinina, Universiteit Utrecht: CodeTaal: Een meertalige lesmethode Engels voor leerlingen met TOS

Accreditatie en bewijs van deelname 
Er wordt accreditatie aangevraagd voor logopedisten. Ben je logopedist geef dan het nummer van je kwaliteitsregister op. Alleen op die manier kan TaalStaal je aanwezigheid registreren. Alle deelnemers kunnen een deelnamebewijs ontvangen, waarop het aantal studiebelastingsuren staat vermeld. Daarmee kunnen ook andere beroepsgroepen dit congres voor hun registratie benutten.

Catering 
Gedurende de hele dag kun je koffie/thee/water en frisdrank krijgen. Het NBC Congrescentrum verzorgt een vegetarische lunch. Je kunt aangeven of je veganistisch eet. Vergeet niet eventuele allergieën te vermelden.

Op jouw badge te vermelden
De kosten à €280 p.p. worden achteraf bij jouw werkgever in rekening gebracht. Noteer hier de kostenplaats of code die hierbij vermeld moet worden.

 

Ik neem graag deel aan:

 

Mijn werkplek is:

Facultatief, wordt op je badge aangegeven

 

Mijn beroep is:

 

Mijn nummer in het kwaliteitsregister is (voor logopedisten):

 

Dieetwensen:

Het menu is vegetarisch. Aanvullende dieetwensen geef je hier aan.

 

Tolkenwensen:


Lees hier onze Annulering voorwaarden TaalStaal 2024

Dank je wel voor je inschrijving. Je ontvangt een bevestiging van inschrijving. Heb je aanvullende vragen, neem dan contact op met congres@taalstaal.nl  

Jouw gegevens worden gebruikt om jouw deelname aan TaalStaal 2024 te kunnen garanderen. Alle berichten die we je versturen hebben betrekking op TaalStaal 2024. Jouw gegevens worden niet voor een ander doeleinde gebruikt. 

 

 

De organisatie