Bereikbaarheid
DE KOM is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Openbaar vervoer
DE KOM is bereikbaar met de sneltram vanuit Utrecht, IJsselstein en Nieuwegein-Zuid. Alle trams stoppen bij halte Stadscentrum Nieuwegein en de tram tussen Nieuwegein-Zuid en Utrecht stopt tevens bij halte Merwestein. Streekbus 74 (Utrecht-Vianen) en streekbus 77 (Utrecht- Nieuwegein Zuid) stoppen beide bij halte Stadscentrum Nieuwegein en halte Stadshuis. Vanaf halte Nieuwegein Stadscentrum of vanaf De oude Kom loopt u via winkelcentrum Cityplaza in ongeveer vijf minuten naar DE KOM aan het Stadsplein. Plan mijn reis

Auto
Met de auto bereikt u DE KOM via de snelwegen A2, A12 of A27 richting Nieuwegein. Volg de borden ‘Centrum’, ‘Theater’ en de P-borden. Herkent uw navigatiesysteem het relatief nieuwe Stadsplein niet, dan kunt u als alternatief het adres van het politiebureau invoeren: Schakelstede 75.  Komt u als bezoeker naar DE KOM, dan kunt u vóór het politiebureau rechts afbuigen op de Zoomstede, richting de parkeergarage. Plan mijn reis.

Parkeren
Bij de nabijgelegen Parkeergarages Theater, Stadhuis en Cityplaza betaalt u €2,40 per uur. Vanaf 18.00 uur geldt een avondtarief; u betaalt dan €5,00 euro voor de rest van de avond. Tevens zijn bij de horeca-uitgiftepunten van DE KOM voor alle parkeergarages uitrijkaarten te koop voor € 5,00. Een uitrijkaart is dus voordelig als u langer dan 2,5 uur geparkeerd staat in de parkeergarages Theater, Stadhuis of Cityplaza. U kunt 24 uur per dag de parkeergarages uitrijden.

Fietsenstalling
U kunt gratis uw fiets parkeren in fietsenstalling ‘De Fietspomp’. Deze bewaakte fietsenstalling bevindt zich onder het Stadshuis, naast de ingang van parkeergarage ‘Stadshuis’ en is bereikbaar via de Noordstedeweg. De fietsenstalling is geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 00.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 00.00 uur en op zondag van 11.00 tot 23.00 uur.

Locatie

Bezoekadres
Theater DE KOM
Stadsplein 6
3431 LZ Nieuwegein

De organisatie